Sesongåpning 14/1-21 kl 17

Den lange ventetiden er endelig over, og vi kan åpne Kjerringåsen for sesongen. Nå har vi vært så heldige å ha en lang kuldeperiode som har gjort at vi har produsert nok snø til å åpne mellombakken og barnebakken. Produksjon av snø til hovedbakken fortsetter for fullt!

I går kveld troppet store og små opp for å gjøre klart de siste detaljene før åpning. Det ble også en testkjøring for å sjekke kvaliteten på bakken og heisen 🙂

Vi har gjort en rekke tiltak for å møte skisesongen med smittevernhensyn i Kjerringåsen, i henhold til bransjeveilederen for alpinanlegg. Vi har forsøkt å gjøre sesongen så normal som mulig, men de tiltakene du vil merke mest er:

  • Begrensning i antall gjester vi kan ha i anlegget
  • kafeteria vil være stengt
  • kun elektronisk heiskortsalg (mer info under)
  • kun en kohort/familie i skiutleie om gangen.

Dessverre er ikke salg av heiskort på nett helt klart enda, så de nærmeste dagene kan heiskort kjøpes i luka ved kafeteriaen. Det vil bli gitt nærmere beskjed på facebook og nettsiden når nettsalget er i gang. Siden det er en begrensning på antall gjester vi kan ha i anlegget vil det lønne seg å bestille heiskort på forhånd når billettsalget på nett er i gang. 

Vi gleder oss til en ny sesong, og håper å se mange kjente og nye fjes i Kjerringåsen!