En oppdatering

Nå har det gått noen dager så her kommer en oppdatering fra oss i Kjerringåsen. Snølegging i mellombakken er avsluttet, kanonene akkurat ferdig flyttet, og sprøyter nå ut masse deilig snø i hovedbakken! ❄❄❄Snøen som er ferdig lagt må nå tørke før den skal doses ut og prepareres. Vi tar sikte på åpning siste halvdel av kommende uke 🥳

Følg med på Facebook eller nettside når åpningsdag er klar!

Grunnet Covid 19 jobber vi nå med en rekke risikovurderinger og tilhørende tiltak. Vi følger også de retningslinjer som er utarbeidet av bransjeforeningen og staten. Det kommer grunnet C-19 til å bli begrensninger på antall gjester vi kan ha i anlegget.

Vi håper at mange vil benytte muligheten til å legge sitt besøk til oss på hverdagskvelder for å unngå høyt trykk i helgene.

Nettsidene våre kan oppleves som litt ustabile de kommende dagene da vi også der må gjøre endringer grunnet C-19Mer info rundt Covid 19 legges ut før åpning.

Vi tar smittevern på alvor! Håper vi sees i Kjerringåsen!